Dienstverlening

Accountancy

Jaarlijks heeft een ondernemer er belang bij een jaarrekening op te stellen. De fiscus, de bank, de Kamer van Koophandel, de overheid, allemaal willen ze weten wat de ondernemer heeft gepresteerd in een bepaald jaar. Voor deskundige en betrouwbare samenstelling van uw jaarrekening bent u bij ons aan het goede adres.

Fiscaliteiten

Ieder jaar weer dient de ondernemer zijn aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting in te dienen. Wij verzorgen uw aangifte op zorgvuldige en deskundige wijze, zodat u niet meer belasting betaald dan noodzakelijk is. Wij bieden deskundig advies op alle fiscale deelgebieden.

Financiële administratie

Sommige ondernemers hebben een hekel aan administraties, anderen hebben er gewoon de tijd niet voor of missen de daarvoor benodigde kennis. In elk geval kunt u bij ons terecht voor een nauwkeurige en deskundige verwerking van uw financiƫle gegevens. Wij verzorgen dan tevens uw aangifte omzetbelasting.

Loonadministratie

Een belangrijk en tegelijk zeer complex onderdeel van de administratie betreft de loonadministratie. Naast de loonstroken verzorgen wij de aangifte loonheffing, af- en aanmeldingen bij ziekte, beoordeling van de nota's en aan- en afmelden van werknemers bij de diverse uitvoeringsinstellingen. Daarnaast verzorgen wij de nodige overzichten ten behoeve van de financiƫle administratie. Het komt natuurlijk wel eens voor dat er vanwege dringende redenen of verstoorde verhoudingen afscheid genomen moet worden van werknemers. Wij verlenen ondersteuning bij de ontslagprocedure.

Bedrijfseconomische advisering

Als ondernemer moet u regelmatig moeilijke beslissingen nemen. Wij fungeren hierbij als uw sparringpartner. Advisering op een hoog niveau tegen een redelijke prijs. Op velerlei gebieden kunnen wij u bijstaan. Ondersteuning bij investeringsbeslissingen, financieringsaanvragen, tussentijdse rapportages, prognoses en kostprijsberekeningen.

Nieuws